Bemutatkozik a Talkbird Webdesign

Egy korábbi cikkben meséltem arról, hogyan lettem webdesigner, most pedig a Talkbird Webdesign -ról, mint vállalkozásról fogok írni nektek. Miért pont Talkbird Webdesign? Mivel is foglalkozok pontosan?

Talkbird Webdesign egyedi webdesign és wordpress weboldal készítés

A márkanév története:

Talk

„Mert néma gyereknek anyja sem…”

Az alap gondolat az, hogy egyszerűen kommunikálnunk kell az értékeinkről, ha tovább szeretnénk adni azokat másoknak. Szóval innen jött a „Beszélj!” Csak mondd ahogy tudod!

Ha te nem beszélsz a vállalkozásodról az emberek nem fogják tudni, hogy létezik, és nem ismerik meg a termékeid vagy szolgáltatásaid, nem számít mekkora érték lenne az számukra. Vagy ha már vannak ügyfeleid akkor pedig rendszeresen kell kommunikálnod, hogy megtartsd őket és folyamatosan megtaláljanak az új emberek is, bármekkora az információs zaj.

A jó hír, hogy ezek tanulható képességek. Fejlesztheted a kommunikációd, a stratégiáid és nem kell belenyugodni semmibe sem, mondván, hogy: „én ilyen vagyok… csendes.” „Nem tudok kapcsolódni másokkal.” „Nem szeretek magamról beszélni.” „Nem akarok porszívóügynök lenni.” „Mit fognak gondolni az ismerőseim?” és még sorolhatnám. Ezekkel a gondolatokkal én is küzdöttem. Megértem, hogy mennyire le tudnak bénítani ezek a gondolatok.

Pacsi, ha introvertált vagy! Ha extrovertált, akkor téged ez a téma valószínűleg felvillanyoz én pedig csodállak ezért!

Az új dolgok tanulása mindig azzal jár, hogy kicsit vagy nagyon ki kell lépnünk a komfortzónánkból. Kényelmetlen? Igen, de így lehet fejlődni. Viszont elárulom, hogy a csendes emberek is megtalálják a számukra testhez álló stratégiákat, és megtalálják azokat az embereket akikkel kapcsolódni tudnak. Ha megerősödsz abban, hogy mit miért csinálsz, már nem fog érdekelni a kívülállók véleménye (akiktől az esetek kilencven százalékában feleslegesen féltél), és porszívó ügynök sem leszel, mert nem kell kínosan érezned magad, ha valódi problémákat oldasz meg a vállalkozásoddal.

Tény, hogy a nyílt és átlátható kommunikáció növeli a vállalkozásod iránti bizalmat, és erősíti a márkád. Az ügyfelek és partnerek nagyobb valószínűséggel kötnek üzletet veled, aki őszintén és nyíltan beszél a tevékenységéről, rendszeresen jelen van és látszik, hogy elérhető.

Bird

Egyrészt: Aki személyesen ismer tudja, hogy gyermeki módon csodálom a madarakat, és egyfajta szimbóluma is ez a „szabadságnak”. (számomra mindenképpen)

Másrészt: „Madarat a tolláról, vállalkozást a weboldaláról…” -ez a szolgenem, mert az online megjelenésünk részletei úgy állnak össze az emberek fejében akár a madarak tollai a kis csupasz szárnyasokon. A gyönyörű tollaik nélkül maximum egy zuhanórepülést tudnának végrehajtani. 😀 Ugyanígy mi vállalkozók is, a különböző eszközeink, stratégiáink, csatornáink és megjelenéseink nélkül nem tudnánk jól… vagy egyáltalán nem is tudnánk működni.

Harmadrészt: A stilizált verébforma eredetéről írok még. Bár itt a vállalkozással foglalkozok főként, az identitásom első pillére mégis az, hogy keresztény vagyok, ezért személyesebb jellegű témáknál könnyen találkozhatsz azzal, hogy Istenre hivatkozok. Miközben a márkám kialakításán gondolkodtam, Tőle kértem bölcsességet és kreativitást. Igen a Teremtő a mentorom! Kértem útmutatást és megkaptam. 🙂

A Biblia írja: „Nektek pedig még a hajatok szála is mind számon van tartva. Ne féljetek, ti sok verébnél értékesebbek vagytok!” /Lukács 12:7/

Féltem, hogy butaságot csinálok azzal, ha arra vágyok, hogy szabadúszó legyek, ezért kértem Istent, hogy beszéljen le róla, ha ez egy rossz irány. Erre az történt, hogy nemhogy elcsendesedett volna ez a gondolatom, hanem még inkább letisztult minden előttem. A részletkérdésekre válaszokat kaptam, és olyan lehetőségekre akadtam „véletlen” amik előre lendítettek szakmai és jellemformálódás szempontjából. Innen van tehát a verébforma: tudom, hogy Isten áldását adja erre a döntésemre, és gondomat fogja viselni ezen az úton, és erre ezzel a formával mindig emlékeztetni akarom magam.

Ebben a cikkben olvashatsz arról, mennyire hosszú idő volt, mire el mertem indulni a vállalkozásommal és végre webdesignerként merészeltem hivatkozni magamra.

Webdesign

A webdesign szó pedig szerintem magától értetődő. 🙂

Ahogy ígértem, röviden arról is írok még, hogy pontosan mivel foglalkozok.

Egyedi webdesign & wordpress weboldal fejlesztés

A te tollaid elkészítésével foglalkozok

Függetlenül attól, hogy hol tartasz, segítek neked kibontakozni és megtalálni a saját „tollaid”. Közös tervezéssel és átgondolt stratégiával készítek neked egy hatékony és felhasználóbarát weboldalt, valamint tanácsokkal látlak el a népszerűsítéséhez. Ezen kívül ha szükséged van rá a webdesign mellett, a márkád arculatának a megalkotásában is tudok neked segítséget nyújtani.

A nálam készülő honlapok egyedi külsőt kapnak, és a webdesign -hoz illeszkedő egyedi fejlesztésű wordpress sablont.

Tudom, hogy alapos tervezéssel és következetes stratégiával, egy ilyen weboldal komoly tartóoszlopává válhat vállalkozásodnak. Az együttműködésünk során folyamatosan arra törekszünk, hogy az elkészült weboldal és/vagy brand, minden porcikájában támogassa és kiemelje szolgáltatásod/termékeid értékeit. Mert ahogy fentebb is írtam már erről: Beszélned kell az értékeidről! 🙂

Ha úgy gondolod számodra is eljött az ideje, hogy kimozdítsd magad a komfortzónádból, keress meg és beszéljük át, hogy miben tudlak segíteni. Írok neked!

Összegzés

Ez az én márkám története. Remélem inspirált téged is!

Mi a helyzet a te márkád történetével? Még ha hasonló helyzetekből és hasonló álmokkal indulunk is el, hasonló célokkal, egyszerűen nincs két ugyanolyan történet. Kérlek, ne gondold egy pillanatig se, hogy a te történeted unalmas. Az enyémet is annak hittem, amíg el nem kezdtem leírni. Izgalmas utazás egy márka születésének a történetén végigmenni.

Te milyen értéket őrizgetsz magadnál némán, ahelyett hogy beszélnél róla? Ne hagyd ki ezt a lehetőséget és kommunikálj a vállalkozásodról te is, ha még eddig nem tetted meg. Nem tudom hol tartasz most. Talán nem mered még a saját felületeidre kitenni a saját sztorid, ez esetben írd meg nekem itt vagy az email címemre: info@talkbird-webdesign.com Örömmel elolvasnám! 🙂 Vagy ha csendes megfigyelőként szeretnél még továbbra is bátorságot gyűjteni, nézz vissza később is a blogra vagy iratkozz fel a Csicsergők hírlevélcsatornára.

A szerző:

Kissné Rácz Viktória

Webdesigner, wordpress fejlesztő. 2016-ban végeztem grafikusként, de szakemberré az elmúlt 8 év alatt váltam. Ma már főként weboldalkészítéssel, logó és arculat tervezéssel és social média anyagok készítésével foglalkozom.

Bővebben >>

Letölthető anyagok

Ingyenesen letölthető Webfont készlet ebook Ingyenesen letölthető CTA Ötlettár ebook

Kapcsolódó cikkek

Weboldalak elfeledett elemei

Weboldalak elfeledett elemei

Weboldalak készítése során általában a design, a funkciók és a tartalom kerül a fókuszba, és lehet veled is előfordult már, …

Kedvenc AI eszközeim webdesignerként

Kedvenc AI eszközeim webdesignerként

Összeszedtem a kedvenc AI eszközeim webdesignerként. Jelenleg, azaz 2024-ben számomra ezek az eszközök segítenek a munkában. Azt hiszem már lecsillapodott …

Wordpress weboldal készítés egyszerűen

WordPress weboldal készítés egyszerűen

Egy egyszerű wordpress weboldal elkészítéséhez nem kell kódolnod, vagy különleges háttértudással rendelkezned. Persze itt is igaz, hogy minél több tudásod …

Csicsergők hírlevele

Iratkozz fel hozzám, hogy bátorságot szerezz a weboldalad elindításához!
Hasznos tippek, értékes tudásanyagok várnak rád és a legfrissebb tartalmaimról is azonnal értesülhetsz!

© 2024 - K.R.Viktória - Talkbird-Webdesign - Minden jog fenntartva.