Kissné Rácz Viktória

Kissné Rácz Viktória

webdesigner & wordpress fejlesztő

2016-ban végeztem grafikusként, de szakemberré az elmúlt 8 év alatt váltam. Dolgoztam apró ügynökségnél, gyorsnyomdában, dekorációs és reklámanyagokkal foglalkozó cégnél. Ez idő alatt folyamatosan tájékozódtam és tanultam, majd szép fokozatosan a printes oldalról áttértem az online felületekre.

Ma már főként weboldalkészítéssel, logó és arculat tervezéssel és social média anyagok készítésével foglalkozom. Nálam WordPress alapon egyedi sablonnal készülnek a weboldalak, nem használok oldalépítő megoldásokat.

Fontos számomra a tudatos tervezés, a funkcionalitást támogató design, az oldalak gyorsasága, biztonsága, és a felszín alatti sallangmentes kódolás. Részletekbe menően törekszem arra, hogy az elkészült weboldal minél inkább támogassa vállalkozásod sikerét.

Fun Facts

Hobbim az illusztrálás.

Régóta rajzolok. Eddig két kiadott könyvbe volt szerencsém illusztrálni.

Keresztyén vagyok.

Krisztus megváltott engem az Ő vére által, így miatta örök életem van. Igyekszem mindig úgy alakítani az életem, hogy hű maradjak ahhoz amit Isten kér tőlem.

Nagy gondot fordítok a szerepeim egyensúlyára.

Rengeteg szerepben kell helyt állnunk. Nagy figyelmet fordítok mindig a prioritások felállítására és a munka és magánélet helyes egyensúlyának fenntartására. Szeretem megújítani a gondolkodásom és változtatni a szokásaimon, ha szükséges. „Tompa fejszével nem érdemes fát vágni.”

Nyúl- és madárpárti vagyok.

Régen irtóztam a nyulaktól. Ma egy fekete lógófülű és egy szürke holland törpe színesíti a hétköznapjainkat. Kislányként volt egy nimfa papagájom és a madarak csodálata a mai napig is elkísér engem.

Csicsergők hírlevele

Iratkozz fel hozzám, hogy bátorságot szerezz a weboldalad elindításához!
Hasznos tippek, értékes tudásanyagok várnak rád és a legfrissebb tartalmaimról is azonnal értesülhetsz!

© 2024 - K.R.Viktória - Talkbird-Webdesign - Minden jog fenntartva.